lørdag den 5. oktober 2013

XC - første meet

I går havde jeg mit første meet. Vejret var langt fra det bedste, tror der var 5-7 grader, så alle var godt pakket ind, alle lå bare ovenpå hinanden - kæmpe bunke for at holde varmen, i hvert fald nogle af dem. Vi fik også varm kakao og lidt te, så det var rart nok.
Vi kørte fra skolen 12:30, så var vi der ca. kl. 1 og de første skulle løbe kl. 2, det var jv drengene, så jv pigerne kl. 2:30, varsity drengene kl. 3, varsity piger kl. 3:30, open race drenge fra kl. 4 og så var der os open race pigerne skulle løbe 4:45, som de sidste. Da vi skulle løbe var det heldigvis ikke så koldt, vi var 4 piger, der skulle løbe open race, det var meget sjovt at prøve, men hårdt, ser nu alligevel frem til næste meet på tirsdag. Det var bare lidt træls, for vi skulle løbe det der open race, det plejer der ikke at være, men ja de betyder ikke noget, det tæller ikke, man får ikke nogen plads eller noget, du får bare en tid. Folk var sådan, hvorfor så overhovedet løbe, så det var ikke så seriøst. Der var vidst 10 drenge, der løb i open race, hvilket er en del. Der måtte kun være 7 på jv og varsity team til dette meet - det plejer bare være hvad trænerne bestemmer, der skal være, der plejer ikke være et open race.
Nå, men altså jeg løb det meste af tiden sammen med Katie (tysk udvekslingsstudent), men til aller sidst spurtede vi begge to alt hvad vi kunne, og så kom jeg lige 3 sekunder før hende, men vi havde det rigtig sjovt - Det er lidt underligt, men rart når ens hold står på sidelinjerne og hepper på en, i sær når halvdelen ikke kan udtale mit navn, så for nogle bliver det Ditti, haha. Forresten så blev min tid 28 minutter og 28 sekunder - 5 km, så er okay tilfreds, nu skal tiden bare forbedres til de næste meet, vi har 4 endnu inden sæsonen er over. 

Var godt pakket ind, så jeg ikke ville fryse ihjel - kan i se det sne, ja der var sne, men heldigvis forsvandt det da vi skulle løbe



Ingen kommentarer:

Send en kommentar