søndag den 1. september 2013

2. og sidste dag i NYC

Så er anden dag i NYC overstået, det har været en super dag, lidt sjovere end i går.
Vi har været i Brooklyn, China Town, Wall Street, Soho, set frihedsgudinden, Little Italy, det nye World Trade Center og World Trade Memorial. Et lille tip: Prut om prisen i China town, det virker!
Dagen har været super hyggelig, virkelig, humøret har været i top. Vi var af sted med den nye gruppe af udvekslingsstudenter, som kom i går. Altså vi fik nu også shoppet en del i Soho og China Town. Fik købt nogle vans - kun 275 kr, 3 t-shirts, en fin bh fra Victoria's Secret, et cover til mobilen og shorts.
Det har været vildt fedt i NYC, i morgen tager vi videre til vores værtsfamilier. Vi skal mødes 3:45 am i lobbyen, så vi skal op kl. 2 am. Skal flyve fra JFK lufthavn, til Charlotte og videre til Denver, så 1 skift, jeg er lidt nervøs for.

Da vi kom hjem slappede vi lidt af og så skulle vi til afrejse møde kl. 19:30, hvorefter vi så gik ned og bestilte mad - ALDRIG bestil mad fra en kineser, de forstår dig ikke og derfor får du ikke den nøjagtige bestilling, så må du vente på det sidste mad og får derfor halvkoldt mad og pengene, ja dem får du ikke tilbage..
Nu slapper vi bare af og går lidt og pakker hist og her, det er virkelig underligt at tænke på, at om 13 timer, lander jeg i Denver og skal møde min værtsfamilie. 

Vi fik også lige snakket med nogle nyankomne udvekslingsstudenter, som kom her til aften, nu kan de se frem til 2 fede dage i NYC, den ene lidt federe end den anden. 
Vil godt indrømme, at jeg allerede nu begynder at savne rugbrød, puha.. savner også folk derhjemme!

Nye World Trade Center



Brooklyn


China Town

Little Italy



Ingen kommentarer:

Send en kommentar