lørdag den 31. august 2013

En lille opdatering fra NY


Sidder lige nu på hotelværelset i NY og har lige fået aftensmad, hvilket selvfølgelig var en pizza, PÆNT stor. Vi var fire til at dele 2 og vi har tilsammen spist 1.. 
Her er virkelig fedt, i dag har vi været på sightseeing i NY, hvor vi har set: Empire State Building, Central Park, Central Station, Times Square, Manhattan, lejligheden, hvor Monica bor i FRIENDS, der hvor Sarah Jessica Parker bor, både i virkeligheden og i Sex and the city og der hvor John Lennon blev skudt. 

Da vi havde været på sightseeing blev vi sat af ved Central Station, hvor vi så kunne vælge, hvor vi ville gå hen, enten 5th avenue eller 7th avenue, vil bare lige sige: 1. det er lidt svært at finde rundt, 2. der er ikke så mange McDonalds, som man ellers tror, men wow der er mange Starbucks!

Dagen har været pænt hård, vi stod op til en ekstrem alarm kl. 6 i morges, spiste morgenmad kl. 7, og tog af sted til NYC kl. 8, hvor sightseeing så varede indtil kl. 13, derefter fik vi så lov til at gå selv rundt, selvfølgelig i grupper, som mindst skulle bestå af 3 personer. Vi danskere, pigerne i hvert fald, som rejste i går, gik sammen. Det var rigtig hyggeligt, men nu er fødderne virkelig ømme, det er helt vildt, av. Vi har gået rundt fra kl. 9 til 17:45, hvorefter vi så skulle tilbage til hotellet. Vi var tilbage kl. 19:15, der er godt nok meget trafik, det er helt vildt, så langt væk ligger hotellet nemlig ikke væk fra NYC. 
Kl. 20 skulle vi til et møde, som omhandlede nogle regler og hjælp til at passe ind, men vi kunne bare ikke tænke på andet end mad, puha. Så da mødet var færdigt skyndte vi os ned og bestille pizza. 
I morgen er der atter en dag, nu som 3g'er haha, intern joke.. ikke sjov. Kun 2 dage til jeg lander i Colorado i Denver, så fedt at tænke på.
 Exploriusser der ankom i forgårs og i går
'
M&Ms himlen

Times Square




Empire State Building

4 timers ventetid i London

 























                  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar